Brunch Party

NEXT EVENT

Brunch & Beats
by Lemon Garden

Lemon Gardens första dagsfest gjordes i Nefertiti nattklubb i Göteborg den 25 Juli 2023

Sätt guldkant på din sommardag och kom och njut av en fantastisk brunch i solen på våra dagsfester. Lemon Garden bjuder in dig till oförglömliga upplevelser där smakupplevelser och musik möts i en harmonisk symbios.

Under “Brunch & Beats” förvandlar Lemon Garden en utvald festyta till en livlig plats där du kan fylla din tallrik med läckerheter från brunchmenyn. Allt från fluffiga pannkakor till färgstarka fruktdrinkar finns tillgängliga för dig att avnjuta. Medan du njuter av denna gastronomiska resa kan du slå dig ned vid bordet eller dansa till musiken som kommer att vara en central del av festen. Vi samarbetar med Sveriges bästa DJs för att erbjuda den bästa musiken att dansa loss till. Oavsett om du vill dansa, slappa eller bara njuta av den fantastiska musiken kommer våra DJs att leverera en upplevelse du sent kommer att glömma.

Så slå dig ned, njut av den härliga maten, sug in den friska luften och låt musiken föra dig bortom vardagen. Lemon Garden “Brunch & Beats” Dagsfest är den perfekta platsen att fira sommaren och skapa minnen med vänner och familj.

Next event:

– Dagar: Tis/Ons/Tors/Fre/Lör 

– Tid: 12:00 – 22:00

-Plats: Nefertiti Jazzklubb